Welkom

Welkom op de site van Vrij in je lichaam!

Voorstellen

Vitaliteitscoach
Debby Hooijmans heeft vol enthousiasme de opleidingen Gewichtsconsulent, stresscounselor, intuïtieve ontwikkeling en vernieuwend coachen gevolgd. Dit is een pakket zodat zij zich vitaliteitscoach mag noemen. Zij houdt ervan om mensen te steunen in het proces waar zij inzitten. Dat kan op fysiek gebied zijn zoals niet tevreden zijn met je gewicht. Maar ook de mind zoals je niet gelukkig voelen.

Ze houdt ervan om berichten in het nieuws te volgen over haar vakgebied, leest vakbladen en boeken over gezondheid en volgt regelmatig cursussen en workshops over body en mind. In 2015 heeft ze de volgende workshops gevolgd. Hypnose workshop bij koos Schinkel, workshops vegetarisch koken bij Marion Pluimes de groene kookacademie, workshop vegetarisch koken bij bedrijf Nature’s nurture van  Carlijn Revermann en je hart als kompas gebruiken bij Albert Sonnevelt. In 2016 heeft zij een Symposium gevolgd Eet als een expert.

Yoga
Debby beoefend vanaf 2012 yoga. Het is altijd een rode draad door haar leven geweest. Naast de druktes die ze had laadde zij zich bij de yoga op. Even haar zelf, lichaam aandacht geven. Zij hielp haar vader in de kwekerij. Toen het bedrijf verkocht werd heeft zij ervoor gekozen om een yogaopleiding in het hippe Ibiza te volgen. Dit sloot mooi aan op haar vitaliteitscoach traject. Het diploma wat zij heeft behaald is kriya yoga en chakra energie. Zij geeft nu les Yoga in Pijnacker en Yoga in Overschie

In 2017 heeft zij een cursus klankschalen afgerond bij Regenboog klankschalen. In 2018 heeft zij het certificaat behaald Shaman touch and voice gegeven door Coen Teulings. Dit past zij ook toe in de lessen. Nu is zij bezig met een vrouwen jaartraining Magie van seksualiteit gegeven door Sifra Nooten.

Haar toekomst plan is vanaf januari 2019 1 op 1 sjamanistische sessies te geven in Delft.

Zij wilt graag met alle liefde yoga en haar kennis over gezondheid overbrengen. Ook coachgesprekken  voert zij graag. Ze houdt ervan om mensen te zien opbloeien wanneer de talenten gezien worden. Of dat de cliënt een diep vast gesleten patroon heeft overwonnen. Daarom wordt u uitgedaagd om samen met haar het pad te bewandelen, om uiteindelijk weer in je eigen kracht te komen en te doen hoe jij het wilt. Op naar een gelukkig, krachtig, gezond- en verantwoorde leven!