Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing ‘Een volwaardig veganistische maaltijd’

november 10, 2018 @ 9:45 am - 12:00 pm

Misschien voel je ook al een tijd de roep om het eten van dieren te reduceren, maar loop je even vast wat goede alternatieven zijn. Of misschien heb je wel een andere reden. Mijn naam is Debby en verdiep mij al jaren in voeding. Je bent van harte welkom op 10 november ‘Een volwaardig veganistische maaltijd’.

Teveel CO2 uitstoot zorgt voor verzuring en opwarming van de aarde. Dit is al begonnen. Het is 5 over 12. Een van de manieren om CO2 uitstoot te reduceren is te minderen van dieren eten en meer naar een planten eetstijl te gaan.

Wat kun je verwachten op deze lezing:
Wat is de reden om voor meer veganistische maaltijden te kiezen, ph waarde check van het lichaam, voedingsadvies, e-nummers, inspiratie veganistische product keuze en inspiratie om een volwaardig veganistische maaltijd te bereiden. Daarnaast ontvang je een eetwijzer en als je wilt kom je bij een groep planteneten.

Voel je een ja om hier meer over te willen weten? Wil je meer helderheid door te weten wat plantaardige alternatieven zijn? Goede product keuze? Een volwaardig veganistische maaltijden kunnen maken zonder tekorten? Handige tips op het gebied van gezondheid en voeding? en meer.

De groep is niet groot zodat ideeën gelijk uitgewisseld kunnen worden.

Programma
Aanvang: 9:45
Begin: 10:00
Einde: 12:00

Kosten 20,00
inclusief eetwijzer, boodschappenlijst en als je wilt kom je na de lezing bij een groep ter inspiratie voor planten eten.
Presentatie digitaal toegezonden

Meld je aan bij info@vrijinjelichaam.nl of bel 0624112039

Namasté Debby

Gegevens

Datum:
november 10, 2018
Tijd:
9:45 am - 12:00 pm