Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Wim Hof methode

april 2, 2022 @ 10:00 am - 4:00 pm

Wim Hof training
Wiebe neemt je graag mee in de Wim Hof methode.

Heb je moeite met de kou en zou je beter met de kou willen omgaan? Zou je de kou willen omarmen door je stress reactie onder controle te krijgen? Leren wat een goede voorbereiding en nabehandeling is om in koud water te zwemmen?

Zaterdag 2 april wordt bij Yogastudio Vrij in je lichaam in Delft een workshop in de Wim Hof Methode verzorgd door Wiebe Otten en de yoga verzorgd door Debby.
Het thema is: “Het versterking van je psychische en fysieke gezondheid” door ademhalingstechnieken, invloed van het brein op een aantal fysiologische processen en koude training.

Alle basiscomponenten van de WHM worden getraind, ademhalingstechnieken, de invloed van het brein op het lichaam en graduele blootstelling aan koude.
In het programma zitten de volgende onderdelen;

 • WHM ademhaling (4 series),
 • de verbonden lemniscaat ademhaling,
 • ademhalingstechnieken gericht op ont-stressen en pijnreductie,
 • power breathing en canabinoïden activatie
 • mindfulness en yoga onderdelen,
 • breinsturing en invloed op de levensstijl,
 • de koude training, ont-stressen in het ijsbad en de 2e dip is gericht op het aanvaarden en overgeven aan extreme omstandigheden.
 • theoretische ondersteuning
 • veel ervaren, voelen = begrijpen! toepassen van de WHM in het dagelijks leven en de effecten op de levensstijl en de gezondheid.
 • Yoga voor het verbeteren van circulatie van het bloed en zuustof. Aansterkenen versoepelen van je spieren en skelet. Hormonen in balans brengen. Ontspanning voelen doormiddel van stretchen en actief voelen doormiddel van bewegen.

De methode wordt steeds breder in de samenleving toegepast, in de winter zien we mensen in het buitenwater zwemmen. Medische en wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat de Wim Hof methode een grote invloed heeft op het versterken van de algehele gezondheid en het verbeteren van een aantal specifieke gezondheidsklachten.

Tijd: 10:00 tot 16:00

Kosten:        De kosten voor de gehele workshop zijn € 125,-. Studenten of voor een 2de keer deelnemen €80,-. Inclusief een lichte lunch.
Kleding;       Jogging/yogakleding(warme kleding tijdens het ademhalen, of een extra deken of slaapzak), slippers, badkleding en handdoek, yoga matjes en dekentjes zijn er!
Adres:          Yogastudio Vrij in je lichaam, Phoenixstraat 66 in Delft, Studio 110.
Openbaarvervoer: De tram stopt voor de Studio.
Parkeren:     Kan in de Phoenixgarage of Prinsenhofgarage.
Aanmelden: Sta je al ingeschreven bij Vrij in je lichaam klik hier. Stuur anders een mail naar info@vrijinjelichaam.nl

Heb je vragen neem dan even contact op met Wiebe 0655163977
Mocht je iemand weten die hier baat bij heeft mag je de mail doorsturen.

Gegevens

Datum:
april 2, 2022
Tijd:
10:00 am - 4:00 pm