Kambo-healing (Psyllomedusa bicolor)

Kambo is een stof die geoogst is van een Amazone- boomkikker. De Phyllomedusa bicolor om precies te zijn. Al eeuwenlang wordt dit kikker medicijn door verschillende Amazone Stammen gebruikt om kwalen in lichaam en geest te verwijderen.
De farmacoloog en chemicus Vittorio Erspamer  was de eerste persoon ter wereld die Kambo in een laboratorium analyseerde. Niet gauw daarna werd het  zuivere medicijn in de westerse wereld beschouwd  als een zeer sterk natuurlijk antibioticum met antivirale eigenschappen.

Kambo is een sterk medicijn en mag  daarom alleen worden toegediend onder begeleiding van ervaren beoefenaars. Daarom ben ik afgereisd naar de Amazone om toestemming te vragen. Daar heb ik geleerd hoe de kikker leeft en gezien hoe respectvol kambo gemolken wordt. Ik heb daar geleerd hoe het medicijn op te brengen en bedding te geven tijdens het proces. Na een lange reis heb ik mijn initiatie in Peru gekregen en werd één met de Kambo. Kambo en ik zijn nu een team.

Dvariëren van ongeveer 20 tot 60  minuten. Voordat we beginnen drink je twee liter water, dit geeft het medicijn de ruimte om je lichaam oteschoneno te schonen. Ik brand zorgvuldig  in je huid waardoor een blaasje ontstaat, hierin wordt het medicijn toegebracht.

Het effect treedt binnen enkele minuten en soms zelfs in seconden op en zijn verschillend. Hartkloppingen, warmte, licht in je hoofd en misselijkheid. Je purged (overgeven) waardoor wat je niet meer dient loslaat. Zoals mentale blokkades. Tijdens je proces kun je bidden, in zachtheid en dankbaarheid blijven om zo het proces te verlichten. Als je klaar bent voel je je opgeschoond en heb je het groene licht van kambo ontvangen. Het kan intens zijn maar het is het waard, you can do it.             

Lichamelijke voordelen
– Het stimuleert het immuunsysteem om antilichamen te produceren
– Het verhoogt de productie van trombocyten (bloedplaatjes) en erytrocyten (rode bloedcellen)
– Het veroorzaakt een diepe darmreiniging en vergemakkelijkt de spijsvertering
– Het verlaagt de bloeddruk
– Het vergroot sensorische waarneming
– Het verbetert de weerstand en verhoogt de fysieke kracht
– Het verbetert het vermogen om stresssituaties te overleven
– Het vertoont pijnstillende effecten bij mensen met nierkolieken en kanker  
– Het kan sommige kanker opruimen

Kan klachten verminderen van:
– Allergieën
– Angstaanvallen
– Cravings
– Lusteloosheid
– Hoge bloeddruk
– Burn-out
– Chronische pijn
– Depressieve stemmingen
– Migraine
– Multiple Sclerose
– Verslavingen

Prijs: Een sessie kost 77,00

Ik kan ook op locatie komen. Vanaf 3 personen

Contact: info@vrijinjelichaam.nl

Adres: Yogastudio Vrij in je lichaam 110 – Phoenixstraat 66 – 2611AM – Delft