Vitaliteitscoach en gewichtsconsulent

In de medische wereld wordt er gekeken naar het probleem van de patiënt. De patiënt heeft al te lang niet naar het lichaam geluisterd en hiermee te lang mee doorgelopen waardoor het lichaam ziek is geworden. Maar hoe komt het nou dat iemand ziek wordt? Wat is de oorzaak? Eigenlijk hebben we grotendeels onze gezondheid zelf in hand en zijn we er zelf verantwoordelijk voor. Door bewuster met je leven om te gaan wordt de kans op ziektes verminderd en krijg je energie, liefde en geluk ervoor terug.

Vitaliteit heeft te maken met de volgende thema’s:

Voeding

Niet vullen maar voeden’. Vandaag aan de dag wordt er veel ongezonde producten geconsumeerd met een hoop smaakversterkers,  conserveringsmiddelen en E- nummers. Je lichaam kan wel wat hebben maar als je dagelijks E-nummers zoals E621 en E951 binnen krijgt verhoogt het de kans op kanker.

Door optimale voeding te consumeren krijg je niet alleen een stralende gezondheid maar ook meer energie waardoor je ja zegt tegen het leven en de kans op ziektes wordt verkleind.

Stress

Spanning en ontspanning in balans’. Stress is welvaartziekte nummer 1. Stress is belangrijk om goede prestaties te leveren maar al houdt de positieve stress te lang aan kan het omslaan in negatieve stress. Je hebt twee verschillende soorten negatieve stress. Over gestimuleerd, je bent in een doorgaan modus geslagen wat zich kan uiten in een burn-out. Of een bore-out waardoor je onder gestimuleerd bent en niet van de bank bent af te slaan. Het boven genoemde kan zich uiten: lichamelijk, geestelijk, emotioneel,  verstandelijk of verandering in gedrag.

Als jij weet hoe om te gaan met jouw stressfactor heeft dit een helend vermogen op lichaam en geest en beland je niet op de bank of zelfs met medicijnen.

Vernieuwend

Loslaten en ruimte maken voor het nieuwe’. Het oude werkt niet meer. Je weet het en voelt het aan alle kanten. Het gaat zowat ten koste van je gezondheid. Wat wil zich manifesteren in jou? Wat zegt jou innerlijke stem? Misschien kunnen we daar samen achter komen of weet je het al maar heb je even iemand nodig om het daadwerkelijk uit te voeren en helderheid te scheppen. Ik wil je daar graag bij ondersteunen.

Werkwijze

Kennismakingsgesprek
1ste afspraak Intake 45 min
Helderheid krijgen op wat u wilt aanpakken en advies.
Daarop volgende afspraken 60 min, 30 min
Persoonlijke adviezen, evalueren hoe het gaat, inzichtelijke oefeningen, lichaams- en ademhalingsoefeningen worden ingezet. U wordt gemotiveerd zodat u stap voor stap het gewenste patroon in je leven integreert.
Aanpak voedingspatroon
Aanpak mindset
Aanpak beweging
Heeft u de slag te pakken en mijn hulp niet meer nodig kunt u met trots naar uzelf kijken wat u bereikt hebt.

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen druk dan hier.