Gewichtsconsulente Debby

In de medische wereld wordt er gekeken naar het probleem van de patiënt. De patiënt heeft al te lang niet naar het lichaam geluisterd en hiermee te lang mee doorgelopen waardoor het lichaam ziek is geworden. Maar hoe komt het nou dat iemand ziek wordt? Wat is de oorzaak? Grotendeels hebben we onze gezondheid in eigen hand en zijn we er zelf verantwoordelijk voor. Door bewuster met je leven om te gaan wordt de kans op ziektes verminderd en krijg je energie, liefde en geluk ervoor terug.

 

Vitaliteit heeft te maken met de volgende thema’s:

Niet vullen maar voeden

Voeding
‘Niet vullen maar voeden’ Vandaag de dag worden er veel ongezonde producten geconsumeerd met een hoop smaakversterkers, conserveringsmiddelen en E- nummers. Je lichaam kan wel wat hebben maar als je dagelijks E-nummers zoals E621 en E951 binnen krijgt verhoogt het de kans op kanker.

Door voor optimale voeding te kiezen krijg je niet alleen een stralende gezondheid, maar ook meer energie waardoor je ja zegt tegen het leven, en de kans op ziektes wordt verkleind.

Van stress naar ontspanning
Spanning en ontspanning in balans’. Stress is welvaartziekte nummer 1. Stress is belangrijk om goede prestaties te leveren maar al houdt de positieve stress te lang aan kan het omslaan in negatieve stress. Je hebt twee verschillende soorten negatieve stress. Over gestimuleerd, je bent in een doorgaan modus geslagen wat zich kan uiten in een burn-out. Of een bore-out waardoor je onder gestimuleerd bent en niet van de bank bent af te slaan. Het boven genoemde kan zich uiten: Disbalans in lichaam, mentaal of emotie waardoor het erg veel energie kost om je dingen te doen. Herken jij dit? 

Als jij weet hoe om te gaan met jouw stressfactor heeft dit een helend vermogen op lichaam en geest en beland je niet op de bank of zelfs met medicijnen.

Vernieuwend
Loslaten en ruimte maken voor het nieuwe’. Het oude werkt niet meer. Je weet het en voelt het aan alle kanten. Het gaat zowat ten koste van je gezondheid. Wat wil zich manifesteren in jou? Wat zegt jou innerlijke stem? Misschien kunnen we daar samen achter komen of weet je het al maar heb je even iemand nodig om het daadwerkelijk uit te voeren en helderheid te scheppen. Ik wil je daar graag bij ondersteunen.

Werkwijze
+ Kennismakingsgesprek telefonisch
+ 1ste afspraak Intake 60 min inclusief advies.
+ Consult 60 minuten of 30 minuten.
U krijgt persoonlijk advies, evalueren hoe het gaat, motivatie, doorbreken van oude patronen en lichaams-ademhalingsoefeningen. U wordt gemotiveerd zodat u stap voor stap het gewenste patroon in u leven toepast.
+ Aanpak voedingspatroon
+ Aanpak mindset
+ Aanpak beweging
Heeft u de slag te pakken en mijn hulp niet meer nodig kunt u met trots naar uzelf kijken wat u bereikt hebt.

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen druk dan hier.

Groente en fruit kalender
Eet groente en fruit van het seizoen. Eten met het seizoen draagt bij aan het welzijn van de aarde. Download de kalender door op de afbeelding te drukken.

Liefs Debby