Over Yogastudio Vrij in je lichaam

 

Wil jij aan je vitaliteit en ontspanning werken? Ben je opzoek naar een fijne Yogastudio in Delft?
Dan ben je bij Vrij in je lichaam aan het juiste adres. Je kan terecht voor privé of groeps- yogalessen, voedingsadvies en coaching.

Eigenaresse Debby

Debby Hooijmans heeft vol enthousiasme de opleidingen Gewichtsconsulent, Stresscounselor, Intuïtieve ontwikkeling, Vernieuwend coachen en Yoga opleidingen gevolgd. Dit is een pakket zodat zij weet mensen weer op het juiste spoor te krijgen. Zij houdt ervan om mensen te steunen in het proces waar zij inzitten. Dat kan op fysiek gebied zijn zoals niet tevreden zijn met je gewicht en lichaam. Maar ook op mentaal niveau, bijvoorbeeld door je niet gelukkig te voelen, veel moe of je rust niet kunnen vinden.

Ze houdt ervan om berichten in het nieuws te volgen over haar vakgebied, leest vakbladen en boeken over gezondheid en volgt regelmatig cursussen en workshops over body en mind. De opleidingen, cursussen en lezingen die zij heeft gevolgd lees je hier:
+ 2022 cursus Master your health
+ 2021 verdieping in Yin yoga en Vinyasa Yoga bij Arhanta yoga opleidingen
De 6 aanrakingen massagetechnieken van Sonnevelt opleidingen.
+ 2021 Specialisme kambo bij lyme en auto immuunziekte
+ 2021 Training Kambo in Peru
+ 2019 Jaartraining Magie van seksualiteit gegeven door Sifra Nooten.
+ 2018 Certificaat behaald Shaman touch and voice gegeven door Coen Teurlings
+ 2017 Cursus klankschalen afgerond bij Regenboog klankschalen. Yogaopleiding Kriya yoga en Chakra energie gegeven door Shakti van Yogaschool I am.
+ 2016 Een Symposium gevolgd Eet als een expert.
Workshop Hypnose bij koos Schinkel.
Workshops vegetarisch koken bij Marion Pluimes De Groene Kookacademie.
Workshop vegetarisch koken bij bedrijf Nature’s nurture van Carlijn Revermann
Lezing Je hart als kompas gebruiken bij Albert Sonnevelt.
+ 2015 Opleiding Vitaliteitscoach bij Sonnevelt opleidingen.

Rode draad van Yoga
Debby beoefend vanaf 2012 yoga. Het is altijd een rode draad door haarleven geweest. Naast de druktes die ze had laadde zij zich op bij de yoga. Even haar geest en lichaam aandacht geven. Zij hielp haar vader in de kwekerij. Toen het bedrijf verkocht werd heeft zij ervoor gekozen om een yogaopleiding in het hippe Ibiza te volgen. Dit sloot mooi aan op haar vitaliteitscoach traject. Het Yoga diploma wat zij heeft behaald is Kriya yoga en chakra energie. Zij geeft nu les  in Delft en Overschie.    

Zij wilt graag met alle liefde yoga en haar kennis over gezondheid overbrengen. Ook coachgesprekken voert zij graag. Ze houdt ervan om mensen te zien opbloeien wanneer de talenten gezien worden en een gezondere leefstijl toepassen. Of dat de cliënt een diep vast gesleten patroon heeft overwonnen. Daarom wordt u uitgedaagd om samen met haar het pad te bewandelen, om uiteindelijk weer in je eigen kracht te komen en te doen hoe jij het wilt. Op naar een gelukkig, krachtig, gezond- en verantwoorde leefstijl!