Zwangerschapsyoga in Delft

Zwangerschapsyoga in delft!

Gefeliciteerd, jij bent uitkozen voor het moederschap. Een kindje wat via jou geboren wilt worden en jij het kindje het leven schenkt.

Er groeit een mooi kindje in je buik. De eerste weken voel je de verandering in je lichaam, eigenlijk de 9 maanden lang. Elk trimester is anders en ook elke zwangerschap. Het ene lichaam is er nou eenmaal voor geboren en het andere lichaam kost het meer moeite. 1 ding is een feit, je lichaam bereid zich voor om dit kindje veilig ter wereld te brengen. Vertrouw en volg je lichaam tijdens de bevalling om het zo gemakkelijk mogelijk te maken tijdens. Maar zover is het natuurlijk nog niet. Het kindje zit nog veilig en warm in je buik op jouw hartslag in je baarmoeder. Je voed het via de navelstreng, je geeft het warmte en liefde. Geniet ervan nu het kindje zo vlakbij je is. En bedankt de natuur, je lichaam die weet wat het doet als vanzelf.

Hoe kun je jouw zwangerschap verlichten en dragen?

Je kunt de zwangerschap verlichten door de juiste voeding, beweging, ademhaling, visualisaties en ontspanning.

Zwangerschapsyoga

Tijdens de zwangerschapsyoga richten we ons op het lichaam en geest. Er zijn verschillende lagen waar we doorheen gaan zoals het fysieke lichaam, de ademhaling, mindful, verbeeldingskracht of visualisatie en ontspanning.

het fysieke lichaam

Hier doen we yogahoudingen die fijn aanvoelen. Elke zwangerschap is anders dus ook hier altijd goed voelen wat voor jou goed voelt. Ik zal je hier ook in begeleiden. We richten ons op het versoepelen en versterken van de spieren, ruimte maken in de buik, het openen van de heupen en bekken.

De ademhaling

De ademhaling is belangrijk om aanwezig te blijven, te ontspannen of juist in te spannen. Door de verschillende ademhalingstechnieken te oefenen weet je wat je moet doen tijdens de bevalling. Dit brengt jou meer zelfverzekerdheid en rust omdat je weet wat je moet doen.

Hoe eerder je aan lichaamsbeweging doet, hoe vitaler je lichaam word.

Mindful

Tijdens de houdingen blijf je voelen en ademen. Tintelingen, sensaties, pijntjes, kou en warmte, geluiden, gedachte neem je waar. Zo blijf je verbonden met wat er is. Je blijft objectief en jezelf observeren in het moment.

Visualisatie

Visualisaties kan jou helpen om je een fijn en ontspannen gevoel te geven.

Ontspanning

Je lichaam doet het beste in een ontspannen staat. Ik heb prachtige klankschalen die ik zal inzetten tijdens de eindontspanning. Klankschalen geven een massage aan jouw en je kindje. Je hoeft alleen maar te liggen, te ademen en te ontvangen.

De lessen zijn in Delft, Borneostraat 2a

Gratis parkeren

Lesduur: 75 minuten

Kosten:

15,00 pp

1 op 1

30,00 exlusief btw